Klicka på screenshot för
att zooma
Farlig nivå 6
Typ: Adware
Gemensamma infektionssymtom:
 • Kopplar upp mot Internet utan din tillåtelse
 • Visa kommersiell annonser
 • Störande popup meddelanden
Infektion Video Dynamo Combo

Dynamo Combo

Saattaa näyttää siltä, että Dynamo Combo on hyvin hyödyllinen sovellus, koska se lupaa säästävänsä rahaasi verkkokaupoissa ja tarjoaa työkaluja verkkohakua varten. Valitettavasti ohjelma ei tee mitään hyödyllistä sinulle, koska se ei ole mitään muuta kuin mainosten tukema sovellus. Dynamo Combo on Super Web LLC:n julkaisema, ja se on melko vanha mainosohjelma. Tietoturva-asiantuntijamme uskovat kuitenkin, että se saattaa yhä tunkeutua järjestelmääsi. Ohjelma on yhteensopiva kaikkien suosituimpien selaimien kanssa, joten huomaat ehdottomasti sen läsnäolon, jos se sattuu tunkeutumaan järjestelmääsi. Oletko jo havainnut tämän mainosohjelman? Jos tämä on totta, sinun pitäisi poistaa Dynamo Combo mahdollisimman pian, koska tämä ohjelma saattaa aiheuttaa sinulle vakavia järjestelmäsi tietoturvaan liittyviä ongelmia.

Koska Dynamo Combo on mainosten tukema sovellus, se tuo selaimesi tulvillleen erilaisia tekstin sisäisiä mainoksia, videomainoksia ja ponnahdusmainoksia. Tässä mielessä se on samanlainen kuin esim. Byte Label, NetGranule, Masponi, and Cling-Clang. Ei ole suositeltavaa napsauttaa mainoksia, koska ei tiedetä, onko niihin upotettu luotettavia linkkejä. Jos ihmettelet, mitä tämä tarkoittaa, sinun pitäisi tietää, että sinun saatetaan reitittää epäluotettaville verkkosivustoille. Dynamo Combo ei ole vastuussa turvallisuudestasi millään tavalla, mikä tarkoittaa, että käytät tätä ohjelmistoa omalla vastuullasi. Jos et halua kokea tietoturvaan liittyviä ongelmia, sinun pitäisi kiirehtiä poistamaan Dynamo Combo tietokoneeltasi. Jatka tämän artikkelin lukemista ja selvitä, miten pääset eroon tästä epäluotettavasta sovelluksesta.

Mainosten tukemat sovellukset eivät ainoastaan näytä mainoksia, mutta ne saattavat myös suorittaa muita toimintoja selkäsi takana. Pcthreat.comin asiantuntijat ovat havainneet, että Dynamo Combo saattaa kerätä tietoja verkkotoiminnoistasi tarjotakseen sinulle asianmukaisia mainoksia. Voidaan olettaa, että Dynamo Combo pyrkii huijaamaan tietokoneen käyttäjiä napsauttamaan mainoksia. Onneksi ohjelma on kiinnostunut muista kuin henkilökohtaisesti tunnistettavista tiedoista. On kuitenkin epäselvää, keräsivätkö kolmannen osapuolen mainostajat myös henkilökohtaisia tietoja.

Sinun pitäisi poistaa Dynamo Combo järjestelmästäsi hetkellä, jolla havaitset sen, koska tämä järjestelmä on epäluotettava. Voit poistaa ohjelman skannaamalla järjestelmän haittaohjelmistojen vastaisella työkalulla. Jos käytät luotettavaa tietoturvasovellusta, kaikkien muiden virusten pitäisi myös poistua tietokoneeltasi. Varmista, että haittaohjelmistojen poistotyökalu on koko ajan käytössä, jos haluat estää samanlaisia ohjelmia tunkeutumasta järjestelmään tulevaisuudessa.

Dynamo Combo poistaminen

Windows Vista/7

 1. Napsauta Start - > ohjauspaneelia.
 2. Napsauta Poista ohjelman asennus.
 3. Kaksoisnapsauta ohjelmaa, jonka haluat poistaa.

Windows XP

 1. Avaa Käynnistä-valikkoa ja napsauta ohjauspaneelia.
 2. Napsauta Lisää tai poista ohjelmia.
 3. Valitse Dynamo Combo ja napsauta Poista-painiketta.

Windows 8

 1. Pidä Windows-painiketta painettuna ja paina R-painiketta.
 2. Kirjoita ohjauspaneeli määrättyyn ruutuun ja napsauta OK.
 3. Napsauta Poista ohjelman asennus.
 4. Kaksoisnapsauta ei-toivottua sovellusta.
Ladda hem Dynamo Combo infektion scanner
 • Snabb & tästad lösning för Dynamo Combo hot borttagning.
 • Spara på ditt skrivbord & Starta nu!
disclaimer
Disclaimer

Skicka kommentar — VI BEHÖVER DIN MENING!

Kommentar:
Namn:
Ange säkerhetskod:
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots.